English
Suomi
Русский
Svenska

Algol Technics on mukana Alihankintamessuilla Tampereella

Uutinen 16.9.2021

Olemme mukana Alihankinta 2021 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 21. -23.9.2021 osastolla A 332.

Messuilla esittelemme muun muassa 

  • lasermerkintäratkaisuja, jotka mahdollistavat laadukkaiden merkintöjen tekemisen lähes mille tahansa materiaalille. Edustamamme Cajon ratkaisuja käytetään laajalti valmistavassa teollisuudessa, muun muassa metalli-, kaapeli- ja putkiteollisuudessa, auto- ja telakkateollisuudessa sekä lääketieteellisten välineiden valmistuksessa. 
  • automaatioratkaisujamme teollisuuteen. Messuilla mukana on ABB:n yhteistyörobotti, Single Arm YuMi. Se on kevyt ja turvallinen yksikätinen robotti automaatioprosessien kaikkiin vaiheisiin. Yhteistyörobotit tuovat uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuotantojärjestelmien toteuttamiseen. 

Tule tutustumaan myös muuhun tuote- ja palvelutarjontaamme, esimerkiksi 

Löydät meidät messuilta samalta osastolta kumppanimme Riteman kanssa, joka on metallin moniosaaja. Lämpimästi tervetuloa juttusille osastollemme A 332. Messuilla otamme huomioon terveysviranomaisten sekä tapahtumajärjestäjän terveysturvallisuusohjeistukset.

Alihankintamessut

Alihankintamessut järjestetään 21.-23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tutustu messuihin ja rekisteröidy messukävijäksi www.alihankinta.fi

 

AH2021_banneri_800x419