Teollisuuden kunnossapito ja huolto

    Algol Technics Huollon vikapäivystys 24/7

Algol Technics on kokonaisvaltainen kumppanisi, kun tarvitset teollisuuden kunnossapitoa ja huoltoa.

Huollamme erikoisosaamisella

Lisäksi hoidamme myös

Teollisuuden kunnossapidon ja huollon tavoitteena on pitää laitteistot toiminnassa keskeytyksittä. Algol Technicsin huoltoverkosto huolehtii siitä, että huoltotyöt sekä käynnissäpito hoidetaan ammattimaisesti ympäri Suomen. 

 

"Säästöt tulevat siitä, että pystymme varmistamaan käytettävyyden, läpimenoajan ja toimitusvarmuuden. Prosessien ja toimintapojen ansiosta työt selkeytyvät.” 

Kunnossapitopimuksella mitattavia säästöjä

Kunnossapitosopimus tuo asiakasyritykselle mitattavia säästöjä, turvaa ja huolettomuutta. Sopimus räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja sen avulla voidaan varmistaa säännölliset huollot ja tarkastukset, turvallinen työskentely ja maksimaalinen käytettävyys tuotantolaitteistolle.

Säästöt tulevat siitä, että varmistamme käytettävyyden, läpimenoajan ja toimitusvarmuuden. Prosessimme ja toimintatapamme ansiosta työt selkeytyvät. Järkeistämisen ja hukan poistamisen kautta yritykselle voi tulla paljonkin säästöjä.

Kun kunnossapito ulkoistetaan Algol Technicsille, varmistetaan lisäksi resurssien saatavuus, elinkaarihallinta sekä reaaliaikainen raportointi. Näin minimoidaan tuotantokatkokset ja laitteiden vikaantumiset sekä ehkäistään yllättävät korjauskustannukset.

 

”Ulkoinen kumppani tuo yritykselle turvaa. Kun tehtaalla tulee vikatilanne, paikalle saadaan nopeasti lisävoimia.”

Huollon palvelutaso tarpeen mukaanAT_map_2022_300px

Huollon palvelutaso sovitetaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan tarjoamme vikakorjauksia ja varaosia. Laajimmillaan huolehdimme tuotantolaitoksen käynnissäpidosta 24/7. Tarjoamme myös lakisääteiset nosturitarkastukset ja nostolaitteiden tarkastukset merkistä riippumatta. Toimimme maanlaajuisesti, tukenamme on tiheä huoltopisteiden verkosto.

Keräämme systemaattisesti laitekannan elinkaaritietoa ja jalostamme sitä asiakkaamme päätöksenteon tueksi – yhteisenä tavoitteena asiakkaan tuotantolaitoksen elinkaarituoton parantaminen.

Ole yhteydessä, jos harkitset tai tarvitset ammattimaista kumppania teollisuuden kunnossapitoon.

 

”Palvelupakettiin sisällytetään yhdessä sovitut asiat, ja palvelussa huomioidaan mahdolliset toimintaan liittyvät standardit. Kaikki tekeminen mittaroidaan ja raportit käydään yhdessä läpi."

Palvelutarjontaamme kuuluvat lisäksi modernisointi- ja peruskorjauspalvelut sekä varaosapalvelu.  

 

palvelutasomme

Huoltopalvelut_ikoni

Huolto- ja tarkastuspalvelut

  • Vikakorjaukset.
  • Huollot ja asennukset.
  • Siirto- ja purkutyöt.
  • Varaosat.
Palvelusopimus_ikoni

Kunnossapitosopimus

  • Räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti.
  • Varmistaa säännölliset huollot ja tarkastukset, turvallisen työskentelyn ja maksimaalisen käytettävyyden tuotantolaitteistolle.
  • Ulkoistus varmistaa resurssien saatavuuden, elinkaarihallinnan sekä reaaliaikaisen raportoinnin. 

Lisämateriaalit

 

Ota yhteyttä