Miksi valita nahka?

Aito nahka on luonnontuote. Se hengittää, se on lämmin ja sillä on yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta vuodasta ainutlaatuisen.

Korkea vetolujuus ja hyvä lämmöneristävyys ovat fyysisiä ominaisuuksia, jotka tekevät nahasta ainutlaatuisen ja arvokkaan verhoilumateriaalin. Nahka on lämmin talvella ja viileä kesällä. Nahka myös kestää monenlaista kulutusta, kuten repeämistä, venymistä, pistoja, märkä- ja kuivahankausta, tulta, sienikasvustoja ja kemiallisia aineita. 

Nahan kuidut sitovat suuria määriä vesihöyryä, minkä ansiosta nahka voi imeä kosteutta ja myöhemmin haihduttaa sen. Tämä on merkittävä tekijä mukavuuden kannalta. Nahkaa voidaan muokata, ja se pitää uuden muotonsa. Sillä on käytössä sekä elastisia että plastisia ominaisuuksia.

Muirhead tarjoaa kuusi perussarjaa kestäviä verhoilunahkoja, joilla on pienempi hiilijalanjälki kuin minkään muun nahkavalmistajan tuotteilla maailmassa. Yli 140 värin kattava valikoima erilaisia vuotia on aina saatavilla ja nopeasti toimitettavissa.

Varastosarjat ovat kuitenkin vain pieni osa Muirheadin valmistuskapasiteetista. Jos toivot tiettyä väriä, lähetä näyte tai Pantone-, Dulux- tai RAL-väriviite, niin Muirheadin värilaboratorio huolehtii siitä, että saat tuotteesi juuri oikean värisenä. Painokuvioita voidaan tehdä mihin tahansa Muirheadin nahoista, ja myös erikoisviimeisteltyjä tuotteita on saatavilla.

Lisämateriaaleista löydät tuote-esitteen, jossa on esitelty suosituimpia värejä nahkamalleittain. Laajan valikoiman muita saatavilla olevia värejä löydät värityökalun avulla. Jos haluat tilata näytepalan, lähetä pyyntö yhteydenottolomakkeellamme.

Muirhead

Lisämateriaalit

ota yhteyttä