Tuotannon ja teollisuuden ratkaisut

Teollisuusautomaatio

Suunnittelemme ja rakennamme äärimmäisen kilpailukykyisiä automaatiojärjestelmiä, jotka tekevät valmistuksesta kannattavaa ja luotettavaa. Konkreettisena esimerkkinä tästä on asiakkaamme tehtaan tuotteen valmistus- ja pakkauslinjan automatisointi. Automatisoitu linja kasvatti tuottavuutta 57 %. Tämä nosti tehtaan tuotannon yhdeksi maailman kannattavimmista kilpailijoiden joukossa.

Robotiikka ja automaatio laskevat valmistuskustannuksia merkittävästi. Tuotantolaitosten paikkaa ei tarvitse valita työvoimakustannusten mukaan: tehdas voi sijaita missä vain. Automaatio lisää myös tuotannon ja toimitusten varmuutta. Lopputuotteista ja komponenteista tulee tasalaatuisia: täsmälleen suunnitellun mukaisia ja toimivia.

 

"Automatisoitu linja kasvatti tuottavuutta 57 %."

Me näemme teollisuusautomaation parhaat puolet: sillä voidaan säilyttää työpaikkoja, lisätä tuottavuutta, vähentää raskaita ja yksitoikkoisia työvaiheita. Automaatiolla tehdään väsymättä tasaista laatua ja tuotetaan ennakoidusti halutut määrät tuotteita. Teollisuusautomaatio tekee myös talouden hallinnasta helpompaa; sen avulla kyetään hallitsemaan paremmin kulurakennetta, kun henkilökuntaan liittyvät odottamattomat tekijät vähenevät.

Algol Technics tarjoaa Suomen johtavaa osaamista teollisuuden automaatioratkaisujen rakentamisessa. Olemme toteuttaneet tuotannon automatisointia ja robottiratkaisuja mm. Nokia Networksille, ABB:lle, Valiolle ja Wärtsilälle

 

"Teollisuusautomaatio säilyttää työpaikkoja, lisää tuottavuutta ja vähentää raskaita ja yksitoikkoisia työvaiheita."

Kuljetinjärjestelmät

Algol Technicsin siirto- ja keräilyjärjestelmä on varmatoiminen ja taloudellinen ratkaisu kappaletavaroiden ja kuormalavojen siirtämiseen teollisuudessa, kaupassa ja palvelualan yrityksissä.

Kappaletavara- ja kuormalavakuljettimemme perustuvat maailman suurimman kuljetinvalmistaja Dematicin luotettavaan ja korkealaatuiseen kuljetintekniikkaan.

Erikoiskuljettimet ruostumattomasta teräksestä sopivat erityisesti kohteisiin, joissa hygieniavaatimukset ja kuljettimien pesu on tärkeää. Raskaat erikoiskuljettimet soveltuvat mm. teräslevyille- ja palkeille.

Monipuolista kuljetinvalikoimaa täydentävät lisäksi Hjort-riippukuljettimet.

Komponentteja yhdistelemällä voidaan toteuttaa vaativimmatkin kuljetinjärjestelmät. Algol Technicsin kokonaisosaamista parhaimmillaan edustavat täydelliset, avaimet käteen -periaatteella toimitetut automatisoidut materiaalinkäsittelyjärjestelmät, jotka perustuvat pitkälle vietyyn ohjaustekniikkaan. Kokonaisratkaisuihin liittyy usein kiinteästi myös automaattinen varastojärjestelmä.

 

asiakastarinat

Ota yhteyttä