Tavaralavanostimet

Roltex-tavaralavanostimet on mahdollista toteuttaa kahdella erilaisella nostotekniikalla, pilarinostimena tai saksinostimena. Tavaralavahissi on erinomainen ja työturvallinen ratkaisu, kun on tarve siirtää tavaraa eri kerrosten välillä tai esimerkiksi välitasolla sijaitsevaan varastotilaan. Tarjoamme  myös asennus-, huolto- ja varaosapavelut kaikkiin tuotteisiimme. 

Pilarinostin ratkaisu

  • Pieni tilantarve, tavarahissi voidaan asentaa lattian päälle, ei tarvitse lattiaan tehtäviä perustuksia. Kantavuus maksimi 1000 kg ja nostoliike 6000 mm.
  • Pilarinostimessa taso on kiinnitetty tukipilariin ja nostosylinteri on sijoitettu sen keskelle. Tällä ratkaisulla saavutetaan matala rakennekorkeus, jolloin lattiaan tehtävää asennussyvennystä ei välttämättä tarvita.

Saksinostin ratkaisu

  • Nostopöytätekniikalla toteutettu tavarahissi. Mahdollistaa suuremman kansikoon ja kantavuuden. Kantavuus maksimi 4000 kg ja nostoliike 6000 mm.
  • Saksinostin-ratkaisussa nostimen taso on sijoitettu nostosaksien ja -sylinterien päälle. Tavaralavanostinten suojakuilurakenne kulkuovineen suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan kohteen olosuhteiden ja tarpeen mukaan.

Katso kattava tuote-esitteemme Roltexin tavaralavanostimista. 

 


Roltex

 

 

Lisämateriaalit

MYYNTI

Seppo Sahlstedt

Myyntipäällikkö, Etelä- ja Itä-Suomi

040 080 0447

seppo.sahlstedt@algol.fi

Jari Valtonen

Myyntipäällikkö, Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomi

040 045 7217

jari.valtonen@algol.fi

Jaakko Myllymäki

Myyntipäällikkö, Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi

040 527 3750

jaakko.myllymaki@algol.fi

Jarkko Haara

Myyntipäällikkö, Pirkanmaa ja Keski-Suomi

040 184 3530

jarkko.haara@algol.fi