Lentoliikenne

Lentokoneiden sisätilojen- ja istuinten verhoilu.

Muirheadin nahka on maailman halutuin istuinmateriaali ilmailuteollisuuden käyttökohteisiin.

Muirheadin huippulaadukasta nahkaa toimitetaan yli 160 lentoyhtiölle sekä runko- ja istuinvalmistajalle 60 eri maassa. Nahka tarjoaa ensimmäisen - ja businessluokan matkustajille ylellisyyden tunnetta ja mukavuutta ja takaa, että heidän matkassaan on ensiluokkaisuuden tuntua. Nahka on täydellinen materiaali myös economy-luokkaan, sillä se on huippulaadukasta, hygieenistä ja kestävää ja vaatii vain vähän huoltoa.

Muirheadin lentokoneistuinnahka on kehitetty vastamaan kaikkia ilmailukelpoisuutta koskevia standardeja, ja yhtiön oma testilaboratorio on UKAS-sertifioitu suorittamaan seuraavia testauksia FAA 28.853, pystysuora palotesti ja ABD 0031 savu ja myrkyllisyys (BSI ISO 16025:2005). Edistykselliset, palonkestävät nahat on kehitetty yhtiön sisäisesti ja ne vastaavat ilmailuviranomaisten tiukkoja sääntöjä. Valmistajana Muirhead hallitsee täysin koko tuotantoprosessia vuodanvalinnasta toimitukseen ja takaa täydellisen laatu- ja yhdenmukaisuuskontrollin.

Erikoisvalmisteinen, kevyt nahka nimeltä Voyager, soveltuu erityisen hyvin lentokoneiden sisäverhoiluihin. Sen keveys johtaa polttoainesäästöihin ja pitkäikäisyys pienentää sisustuksen uusimisen tarvetta taaten silti saman fyysisen suorituskyvyn ja luotettavuuden kuin täysipainoinen nahka tai tavanomainen lentokoneiden verhoilunahka.

Tilauksesta valmistettava Voyager-nahka on 1,0 millimetriä paksua, kuten tavanomainen nahkakin, mutta testien mukaan se on jopa 30 prosenttia kevyempää (n. 600 g/m2) kuin täysipainoinen vastineensa eikä silti tingi laadusta tai vetolujuudesta. Pienen hiilijalanjäljen Voyager-nahka vastaa alan savu- ja liekkivaatimuksia.

Muirhead

ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiimme