Sisälogistiikan ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut

Automaatio ja robotiikka tarjoavat monia mahdollisuuksia yrityksen materiaalivirtojen pyörittämiseen. Automatisointi tehostaa tuotantoprosesseja, nopeuttaa materiaalien käsittelyaikaa sekä lisää työntekijöiden työturvallisuutta, ergonomiaa ja hyvinvointia.

Tyypillisiä kohteita automatisointiin ovat erilaiset nosto- ja siirtotehtävät, varastointi sekä tuotannon ja logistiikan lajittelu- ja pakkaustehtävät.

Algol Technicsin automaatioratkaisut pohjautuvat maailman johtavien valmistajien laitteisiin, jonka päälle tarjoamme omat projektointi-, suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottopalvelumme. Tämän ansiosta pystymme toteuttamaan niin suuria kuin pieniäkin kokonaisuuksia joustavasti asiakasyrityksen erityistarpeet huomioiden.

 

"Algol Technicsin automaatioratkaisut pohjautuvat maailman johtavien valmistajien laitteisiin."

Kun asiakkaan järjestelmässä on tarve teollisuusrobotille, se löytyy esimerkiksi ABB:n kattavasta valikoimasta

Ratkaisutarjontamme sisältävät

Sisälogistiikan kehittäminen

Robotiikan ja automaation hyödyntäminen ovat vahvassa kasvussa myös sisälogistiikan puolella. Sisälogistiikan kokonaisratkaisut ovat keskeinen osaamisalueemme. Automatisoidun kokonaisratkaisun avulla tehostetaan materiaalivirtoja ja pienennetään varastointiin ja logistiikkaan kuluvia resursseja. 

Olemme toimittaneet Suomessa pitkälti toista sataa ratkaisua, joissa automaattivarasto, kuljettimet, lavaus- ja pakkaussolut ja muu laitteisto muodostavat yhtenäisen sisälogistiikan kokonaisuuden. Sisälogistiikan ratkaisumme pohjautuvat maailman johtavan sisälogistiikkaratkaisujen valmistajan, Dematicin, teknologiaan. 

Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme myös kattavat valtakunnalliset kunnossapito- ja huoltopalvelut. Palveluihimme kuuluvat niin yksittäiset vikakorjaukset ja kuin 24/7-käynnissäpitosopimuksetkin. Tarjoamme myös kattavat valikoimat tarvikkeita ja varaosia. 

 

"Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme myös kattavat valtakunnalliset kunnossapito- ja huoltopalvelut."

ota yhteyttä