Erikoiskuljettimet

Erikoiskuljettimet

Toimitamme kuljetinjärjestelmiä myös tavallisesta poikkeaviin käyttöolosuhteisiin. Ratkaisumme soveltuvat mm. sairaaloiden, elintarviketeollisuuden, lentokenttien sekä konepaja- ja terästeollisuuden erityistarpeisiin.

Hygieniakuljettimet

Hygieniakuljettimia käytetään pääasiassa elintarviketeollisuudessa ja sairaaloissa, eli kohteissa, joissa kuljettimet joudutaan usein pesemään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuljettimet soveltuvat hyvän puhdistettavuutensa ansiosta mm. pakkaamattomien elintarvikkeiden ja sairaalainstrumenttien käsittelyyn.

Matkatavarakuljettimet

Lentoasemien matkatavaroiden kuljettimet ovat pääsääntöisesti hihnakuljettimia ja ns. karusellityyppisiä lamellikuljettimia. Matkatavarakuljettimien erityisvaatimuksia ovat mm. alhainen melutaso, pehmeän käsittelyn huomioiminen, huoliteltu ulkonäkö matkustajatiloissa, käyttäjäliittymien selkeys ja tarkoituksenmukaisuus henkilötyöpisteissä sekä monimuotoisten tavaroiden sujuvan kuljettamisen tuomat vaatimukset laitteistoille. Turvatarkastuslaitteet tuovat automatisointiin myös omat erikoisosaamista vaativat piirteensä.

Raskaat erikoiskuljettimet

Raskaat erikoiskuljettimet soveltuvat mm. teräslevyille ja -tangoille sekä muulle raskaalle tavaralle. Kuljettimet mitoitetaan yleensä tapauskohtaisesti käsiteltävän tavaran painon, ominaisuuksien ja käyttöolosuhteiden mukaan.

Ota yhteyttä