Modernisointi- ja peruskorjausratkaisut

Vanhan laitteiston modernisointi voi olla edullisempaa kuin uuden hankkiminen. Palveluvalikoimaamme kuuluu elinkaarituottoanalyysi, jolla voimme valita asiakkaalle parhaan elinkaarenaikaisen tuoton antavan ratkaisun.

Laitteiden saavutettua taloudellisen käyttöikänsä niitä on mahdollista peruskorjata ja samassa yhteydessä myös modernisoida tarvittavilta osin. Modernisointia tarvitaan myös laitteiden ja järjestelmien käyttötarpeen muuttuessa tai tehokkuusvaatimusten kasvaessa.

Hyllystöhisseihin uusitaan tarvittaessa siirto- ja nostokäytöt, sähköistys ja ohjausjärjestelmä. Hyllystöjä on myös mahdollista laajentaa. Kuljetinjärjestelmiin voidaan lisätä uusia kuljettimia tai oheislaitteita muuttuneiden tarpeiden mukaan sekä uusia ohjausjärjestelmä. Lisäksi laitteistojen turvallisuus voidaan nostaa nykyvaatimusten mukaiselle tasolle.

Nostureista voidaan uusia mm. siirto- ja nostokoneistot, sähköistys ja kulkukiskot. Jänneväliä voidaan muuttaa, nostokykyä voidaan kasvattaa, liikkeistä voidaan tehdä portaattomia, nopeampia tai automatisoituja ja painikeohjain voidaan korvata radio-ohjauksella. Näin saavutetaan tuottavuuden ja turvallisuuden parantumista.

Algol Technics modernisoi ja peruskorjaa paitsi omia myös muiden toimittamia laitteita. Lue lisää huolto- ja tarkastuspalvelustamme.

Tutustu laitevalikoimaamme

Nosturit

ota yhteyttä