Telelift Unicar ETV

Telelift UniCar -kuljetusjärjestelmä

Erityisesti sairaaloihin suunniteltu Telelift UniCar -kuljetusjärjestelmä nostaa materiaalivirtojen käsittelyn aivan uudelle tasolle.

UniCar -kuljetuskorit kulkevat kiinteillä kiskoilla, jotka voidaan asentaa lattialle, seinille tai jopa kattoon. Raiteet voidaan koteloida myös kulkemaan seinien sisällä, kerroksesta toiseen, jolloin ne eivät vie tilaa käytäviltä.

Kuljetuskoreissa on mikrobeja torjuva pinnoite, ja niiden sisätila on UV-valaistu. Tämä estää mikrobien ja bakteerien leviämisen, mikä parantaa potilasturvallisuutta. UniCar-kuljetuskorin sisätila on kääntyvä, joten kuljetus on tasainen: ei nykimistä, tärinää tai läikkymisiä.

   

Tyypillisiä UniCar-järjestelmällä kuljetettavia materiaaleja ovat

  • veri ja laboratorionäytteet
  • instrumentit
  • steriilit materiaalit
  • lääkkeet.

Näiden materiaalien turvallinen ehdottoman hygieeninen kuljetus on tärkeää, koska sillä on huomattava vaikutus potilasturvallisuuteen.

Myös dokumentteja ja testituloksia kuljetetaan UniCar -järjestelmällä. Yksinkertaisimmillaan Unicar -järjestelmä on yhdeltä osaltolta toisella kulkeva raide, jossa on muutama Unicar-vaunu. Laajimillaan se on koko sairaalan kattava, monipuolinen kuljetusjärjestelmä.

 

Lisämateriaalit

ota yhteyttä

tutustu sairaalaratkaisuihimme