Ratakuorma-autot/siirtoveturit

Kauko-ohjattavat siirtokoneet

Windhoff Bahn- und Anlagentechnik GmbH valmistaa liikkuvan kiskokaluston huoltolaitteistoja, kuten junien ja vaunujen nostolaitteita ja komponenttien (esim. pyöräkertojen ja telien) vaihtolaitteistoja. Varikoilla käytettävät vaihtotyökoneet kuuluvat myös toimitusohjelmaan.

Lisäksi Windhoff valmistaa radan kunnossapidon laitteita, kuten hiontavaunuja ja erityyppisillä nostinlaitteilla varustettuja työvaunuja sekä kauko-ohjattavia sähkökäyttöisiä siirtokoneita ratapihoille.

 

Lue uutinen 4/2020: Windhoff wins Deutsche Bahn general contract for Lifting Jacks

Lue uutinen 5/2020: Windhoff to Deliver 3-Section Track Laying Train to VGF Frankfurt

Windhoff_logo_rgb

Windhoff-siirtoajoneuvot voidaan varustaa monella eri käyttöjärjestelmällä

Akkukäyttöinen sähkökäyttö

Useimmissa työpajoissa, varastotiloissa tai pienemmillä sivuraiteilla suositaan päästöjä sisältämättömiä akkukäyttöisiä käyttöjärjestelmiä. Nämä ajoneuvot ovat saatavana hinausvoimilla 20-70 kN.

(Verkko) Sähkökäyttö

Sähkökäyttöiset järjestelmät, joissa on energiansyöttö kiinteän kaapelikelan kautta, ovat ihanteellisia ratkaisuja käytettäväksi työpajojen sisällä tai ulkopuolella silloin kun on katettava vain lyhyt matka. Näitä ajoneuvoja on saatavana hinausvoimalla 20-100 kN.

Diesel-hydraulinen käyttö

Pidempää ja rajoittamatonta hinausta varten avoimilla alueilla paras ratkaisu on diesel-hydraulinen käyttöjärjestelmä. Nämä ajoneuvot ovat saatavana vetovoimalla 50-240 kN.

 

Lisämateriaalit

Ota yhteyttä