Puulämmitys: Pellettikattilat, klapikattilat ja hakekattilat

Valitse puhtaasti palava puulämmitysratkaisu. 

Edustamme markkinoiden edistyksellisimpiä KWB:n puulämmitystuotteita. Meillä on tarjolla tarpeisiisi sopiva pellettikattila, klapikattila tai hakekattila tai näiden yhdistelmä

  • uuteen tai remontoituun taloon
  • maatiloille
  • liiketiloihin.

KWB:n pellettikattilat ovat täysautomaattisia ja helppokäyttöisiä keskuslämmityslaitteita. Niiden käyttö on yhtä helppoa kuin tavallisten öljy- tai kaasulämmittimien, mutta ne ovat ympäristöystävällisempiä ja puhtaampia. Lisäksi ne säästävät energiaa ja ovat kustannustehokkaita sekä vähäpäästöisiä.

Kotitaloudet: Helppoa ja puhdasta lämmitystä

Puulämmitys sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. KWB-lämmitysjärjestelmät ovat käteviä ja puhtaita sekä kestävän kehityksen mukaisia uusiutuvia luonnonvaroja eli puuta käyttäviä ratkaisuja. Itävaltalaista laatua.

KWB tarjoaa useita räätälöitäviä varastointi- ja kuljetusratkaisuja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tulevaisuuden KWB-ratkaisusi. Riippumatta siitä, haluatko käyttää pellettejä, klapeja vai molempia.

Maatalous: Vankka lämmitysjärjestelmä, joka kestää sukupolvelta toiselle

Taloudellista lämmitystä. Pitkän käyttöiän lämmitysjärjestelmät säästävät energiaa ja polttoainekuluja. Parhaimmillaan järjestelmät ovat useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, maataloudessa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Neuvomme suoraan paikan päällä KWb:n joustavista siirtojärjestelmistä ja löydämme ratkaisun lähes jokaiseen tapaukseen. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit, hakkeen vai perinteiset puuklapitt.

Liiketilat: Taloudellinen ja luotettava lämmitysratkaisu hotelleihin ja liiketiloihin

Tarjoamme taloudellisia pellettejä tai haketta käyttäviä lämmitysjärjestelmiä, jotka ovat puhtaita ja hiljaisia. Järjestelmiä käytetään yhden tai useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, hotelleissa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Asiantuntijamme auttavat suunnittelussa. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit vai hakkeen.

Kokemuksia KWB-biokattilasta

Parolalainen maatilayrittäjä Jussi Salomaa valitsi KWB-biokattilan maatilalleen. Valintaa tehdessään Salomaa vertaili kattiloita laajalti. KWB:n osalta hän kävi lisäksi jopa Itävallan ja Saksan maatilan omistajien nettipalstojen keskustelut läpi. 

"Valinnassa helppokäyttöisyys oli oleellinen tekijä, ettei olisi niin paljon huoltohommia. Se on sitä, mitä luvattiin", Salomaa kertoo.

Salomaa arvostaa lisäksi KWB-kattiloiden vaivattomuutta ja luotettavuutta. Kattilan toimintaa ja lämmitystä hän pystyy tarkkailemaan jopa matkapuhelimellaan. 

"Puhelimessa oleva sovellus kertoo esimerkiksi kattilan lämpötilan." 

Salomaa on tyytyväinen KWB-kattilaan. Myös palamisen puhtaus saa kiitosta.

"Niin puhtaasti kuin puuta voidaan polttaa, tällä kattilalla se onnistuu".

Videolla Jussi Salomaa kertoo tarkemmin valintaan vaikuttaneista asioista sekä esittelee KWB-kattilan toimintaa maatilallaan.

 

Lisämateriaalit