English
Suomi
Русский
Svenska

Puulämmitys: Pellettikattilat, klapikattilat ja hakekattilat

Valitse puhtaasti palava puulämmitysratkaisu.

Edustamme markkinoiden edistyksellisimpiä KWB:n puulämmitystuotteita. Olipa kyse kunnostetusta tai uudesta rakennuksesta, maatilasta tai liiketilasta, meillä on tarjolla tarpeisiisi sopiva pellettikattila, klapikattila tai hakekattila. Tai niiden yhdistelmä.

KWB:n järjestelmät ovat erityisen ympäristöystävällisiä. Ne säästävät energiaa ja ovat kustannustehokkaita sekä vähäpäästöisiä.

Kotitaloudet: Helppoa ja puhdasta lämmitystä

Puulämmitys sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. KWB-lämmitysjärjestelmät ovat käteviä ja puhtaita sekä kestävän kehityksen mukaisia uusiutuvia luonnonvaroja eli puuta käyttäviä ratkaisuja. Itävaltalaista laatua.

KWB tarjoaa useita räätälöitäviä varastointi- ja kuljetusratkaisuja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tulevaisuuden KWB-ratkaisusi. Riippumatta siitä, haluatko käyttää pellettejä, klapeja vai molempia.

Maatalous: Vankka lämmitysjärjestelmä, joka kestää sukupolvelta toiselle

Taloudellista lämmitystä. Pitkän käyttöiän lämmitysjärjestelmät säästävät energiaa ja polttoainekuluja. Parhaimmillaan järjestelmät ovat useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, maataloudessa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Neuvomme suoraan paikan päällä KWb:n joustavista siirtojärjestelmistä ja löydämme ratkaisun lähes jokaiseen tapaukseen. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit, hakkeen vai perinteiset puuklapitt.

Liiketilat: Taloudellinen ja luotettava lämmitysratkaisu hotelleihin ja liiketiloihin

Tarjoamme taloudellisia pellettejä tai haketta käyttäviä lämmitysjärjestelmiä, jotka ovat puhtaita ja hiljaisia. Järjestelmiä käytetään yhden tai useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, hotelleissa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Asiantuntijamme auttavat suunnittelussa. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit vai hakkeen.

Kokemuksia KWB-biokattilasta

Videolla maatilayrittäjä Jussi Salomaa Parolasta.