Cajo Hercules Multimark

Cajo Hercules Multimark

Cajo Hercules Multimark on kokonaisratkaisu joustavaan ja laadukkaaseen tuotteiden, osavalmisteiden, tuotekylttien ja tyyppikilpien merkintään ja kuviointiin.

 

Cajo_logo_color_rgb

Järjestelmän merkintäpää liikkuu X-, Y- ja Z-akseleiden suuntaisesti, ja ratkaisu mahdollistaa useiden merkintöjen tekemisen suurikokoisen kappaleen eri kohtiin, tai useamman pienemmän kappaleen merkkauksen yhdellä työkierrolla.

Järjestelmä voidaan integroida osaksi tuotantolinjastoa tai sitä voidaan käyttää erillisenä työpisteenä. Se mahdollistaa ikuisesti kestävät merkinnät mm. ruostumattoman teräksen, alumiinin ja muiden metallien sekä muovien pintaan.

Laitteen erillinen ohjausyksikkö ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistavat muuttuvien merkintätietojen (logot, sarjanumerot ym.) lisäämisen helposti. Erilaisten merkintöjen tekeminen on helppoa esimääriteltyjen merkintäkirjastojen avulla.

Myös viivakoodien, datamatriisien ja QR-koodien luonti jäljitettävyystarkoituksiin on helppoa. Cajo Hercules Multimark™ on erittäin huoltovapaa ja pitkäikäinen ratkaisu.

ota yhteyttä